Referencer

Her kan du læse mine referencer og de udtalelser jeg har fået fra personer
og kommuner jeg tidligere har hjulpet på rette vej. Læs endelig mine udtalelser igennem
og tøv ikke med at kontakte mig hvis du har nogen spørgsmål du brænder inde med. 

Suzanne Nonbo

Socialrådgiver, Familiesektionen

Din special viden om præmatur har været uundværlig for både forældre, børn og samarbejdspartner – din enorme viden har gjort det muligt, for mange familier, at få den rigtige støtte, og derved viden til at kunne forstå barnets store udfordringer i det rigtige perspektiv.

Taknemmelig kunde

Jeg har fået 2 behandlinger af Majbrit. Jeg oplever under begge behandlinger en afslappethed i hele kroppen og en dyb dyb varme gennem kroppen som centrerer sig ved et par steder, jeg har lette smerter – blandt andet i min højre hofte. Smerterne er efter behandlingen forsvundet. Derforuden en utrolig afslappethed og ro i mit hoved som er fyldt med tankemylder inden behandlingen. En rigtig dejlig oplevelse for krop og sjæl. Jeg kan absolut give mine bedste anbefalinger til Majbrit som er en dejlig nærværende og rolig person med utrolige fornemmelser for, hvad der er på spild.

PPR Psykolog

Kære Majbrit,

Så dejligt at have dig med til møder omkring de sårbare børn, der er for tidligt født og den ro, der er over dig, mens du forklarer dig. 

Pædagog

Oplægget af Majbrit Hedegaard Bennedsen var super godt – Dette kunne jeg bruge i mit arbejde – fik mig til at tænke over nogle ting.

Pædagog

Jeg havde et stort udbytte af sundhedsplejersken og foredraget om sansemotorik.

Pædagog

Majbrit Bennedsen – meget dygtig og god fornemmelse for kursusdeltagerne- Brugbart – direkte viden.

Pædagog

Majbrit Hedegaard – flot og meget brugbart.

Pædagog

Majbrit H. Bennedsen var rigtig god.

Pædagog

Majbrit Bennedsen har virkelig givet redskaber og forståelse for bevidstheden af arbejdet.

Kom i kontakt

Kom let og hurtigt i kontakt med mig her i formularen eller kontakt mig på telefon, for en gratis afklarende samtale af 20 minutter.

Min viden om og praktiske erfaring med, de små børn født præmatur er meget stor. Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på, at forbedre vilkårene for disse
små mennesker og deres familier.